Натуралистично на Седянка на полянка `24, с. Ветринци- 29.06.2024 ~~ Naturalistichno @ Meadow sitting, Vetrintsi `24

В края на юни имахме удоволствието и честта да участваме в ежегодната Седянка на полянка фест в с. Ветринци, където заедно с много приятели и съмишленици преживяхме заедно един пъстър ден изпълнен с множество интересни, полезни и сплотяващи дейности.
Част от отборът ни представи проектите и инициативите на Натуралистично, както и сподели от продуктите и изделията ни. Благодарим на организаторите за възможността да участваме, на всички доброволци и гости за сътворяването на фестивала и на всички приятели и подкрепители за това да сме тук и сега така заедно!
За повече информация, въпроси и коментари:
🔗 info@naturalistichno.org
~~
At the end of June we had the pleasure and honor to participate in the annual Meadow Sitting in the village of Vetrintsi, where together with many friends and supporters we experienced a colorful day filled with many interesting, useful and uniting activities. Part of our team presented Naturalistichno projects and initiatives, and shared from our products and crafts. Gratitudes to the organizers for the opportunity to participate, to all the volunteers and guests for creating the festival and to all the friends and supporters for being here and now like this together!
For more information, questions and comments:
🔗 info@naturalistichno.org